href="https://www.kinderkledijonline.nl/link/zyzou" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Ga direct naar Zyzou
[hr]

Zyzou.nl

Zyzou kinderkleding is in 2004 gestart als webwinkel waarbij voornamelijk out-let kleding werd verkocht. Vanwege het grote succes werd in 2005 gestart met de verkoop van nieuwe kinderkleding collecties. In 2008 is Zyzou kinderkleding de uitgebreide kinderkleding collectie ook in een fysieke kinderkleding winkel gaan verkopen. De Zyzou winkel is gevestigd in Vlissingen en beslaat ruim 200 vierkante meter kinderkleding en wordt gerund door een team van 8 professionele medewerkers. Voor de uitgebreide kindercollectie en de zeer goede service ontvingen zij verscheidene keurmerken waaronder MKB OK, QShop, Save to Shop Qualified.

Collectie Zyzou kinderkleding

De kinderkleding collectie is altijd super trendy omdat het team 2 keer per jaar alle kinderkleding beurzen in Nederland en Italiƫ bezoekt. Zyzou kinderkleding heeft een zeer ruim assortiment kleertjes voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Tevens verkoopt Zyzou.nl ook kinderschoenen en babykleding. Zyzou.nl voert onder andere de volgende merken: Nolita Pocket, Retour, Vingino, Muy Malo, Miss Sixty, Energie, Mim Pi, Noppies en nog vele andere kinderkleding merken.

Zyzou.nl kinderkleding website screenshot

Korting

Zyzou.nl heeft een spaarsysteem voor vaste klanten waarbij je na 3 bestellingen bij de volgende bestelling 10% vaste klantenkorting ontvangt. U dient hiervoor wel een account bij Zyzou.nl kinderkleding aan te maken zodat de korting automatisch verrekend kan worden bij iedere kleding bestelling.

Betalen

Bij Zyzou.nl heb je een uitgebreide en veilige keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, acceptgiro en Master/Visa kaart.
Zyzou kinderkleding berekent bij iedere bestelling binnen Nederland een vast tarief van €3,95 aan verzendkosten. Mocht u een artikel willen retourneren dan is dat mogelijk door middel van het invullen van een retour formulier. Daarbij wordt gevraagd naar de reden en het bestelnummer van de kleding. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening.

Functionaliteiten Zyzou.nl

De website van Zyzou kinderkleding is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je kan zoeken op verschillende soorten termen zoals maat, prijs, collecties en merken. Natuurlijk kun je ook gewoon zoeken op jongenskleding en meisjeskleding. In de categorie collecties vindt je out-let en superaanbiedingen waarbij de korting op kinderkleding, babykleding en kinderschoenen op kan lopen tot wel 50%.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderkleding is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de Zyzou.nl nieuwsbrief.
Ben je opzoek naar leuke en kwalitatief goede kleding dan is de webwinkel van Zyzou.nl zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Bezoek nu de webshop van Zyzou.nl

Bezoek webwinkel Zyzou.nl