Bij Yurada.nl kun je terecht voor trendy kinderkleding, hippe accessoires en prachtig mooi beddengoed. Naast een internetwinkel levert Yurada.nl ook via een fysieke winkel in de Woonstore Capelle aan den IJssel. De webwinkel voldoet geheel aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving en draagt het bekende Webshop Keurmerk.

Merk aanbod van Yurada.nl

Voor de juiste kinderkleding merken kun je zeker terecht bij Yurada.nl. Yurada verkoopt in de webshop merken als BamBam, Claesen’s, BiBiB, Design Heroes, Feetje babykleding, Snoozebaby, Koeka, Kidorable, Cottonbaby en Lovy. Natuurlijk hebben ze nog vele andere kinderkleding merken.

Functioneren van de website

De website van Yurada.nl is gemaakt voor jong en oud, alles word netjes en overzichtelijk weergegeven. Je kan er zoeken op babykleding, jongenskleding, meisjeskleding, kinderkamers, speelgoed en natuurlijk op merk. Yurada.nl is een webshop met een groot assortiment aan baby- en kinderproducten.

Bezoek webwinkel Yurada.nl

Betaalmethodes

In de webwinkel van Yurada.nl kun je op verschillende manieren betalen zoals PayPal en iDeal. Een vooruitbetaling is ook mogelijk. De kosten die gemaakt worden voor overboekingen vanuit het buitenland zijn voor de koper.

Levering en verzendkosten

Na ontvangst van de betaling zullen bestelde producten binnen 3 dagen geleverd worden door PostNL. De verzendkosten brievenbus bedragen € 2,60 en pakketpost binnen Nederland € 5,20. Bij bestellingen boven de € 80,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij Yurada.nl pakken ze alle bestellingen ook nog eens leuk in!

Retourneren bij Yurada.nl

Mocht je niet tevreden zijn met de aankoop dan heb je de mogelijkheid deze binnen 7 dagen retour te sturen. De koper betaalt de kosten voor de retourzending. Op de site van Yurada.nl is alles te vinden over hoe je moet retourneren en de eventuele bijkomende kosten.

In het kort

Yurada.nl levert voor alle kinderen iets van hun gading. Ze bieden een ruim aanbod aan kinderkleding en zorgen voor snelle levering.
Wij wensen je veel plezier met het shoppen op Yurada.nl

 

Bezoek nu onze webwinkel van Yurada.nl

Bezoek webwinkel Yurada.nl