Woods.nl

Woods.nl heeft in Nederland vijf winkels en is gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Op de website van Woods.nl is een ruime collectie kleding te bewonderen. De kleding wordt zeer netjes en overzichtelijk weergegeven. Woods.nl werkt service gericht en doet er alles aan om de klant tevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Collectie

Bij Woods.nl vind je een groot aantal merken van zeer goede kwaliteit zoals Barbara Farber, Cars, Bomba, Boumy, Replay Jeans, Retour, O’Neill, 717, Chaos&Order, Babyface, Babypointer en Vingino. Dit is slechts een greep uit de uitgebreide kinderkleding collectie. Er zijn natuurlijk nog vele andere verrassende trendy merken te vinden op de site van Woods.nl.

Functioneren website Woods.nl

De site van Woods.nl ziet er zeer goed uit. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven. De website kenmerkt zich door een prachtige trendy en stoere lay-out. De foto’s zijn scherp en er is de mogelijkheid om met je muis over de kleding te scrollen zodat je een nog beter (groter) beeld van krijgt. Als extra service krijg je 3 extra tabbladen te zien: “bijpassende artikelen”, alternatieven keuzes en laatst bekeken. Je kan op de website van Woods.nl kleding zoeken op maat, merk, prijs, zomer – of winter collectie. Een service die vele andere sites niet hebben is de mogelijkheid om te zoeken op kleur. Er is ook een out-let waar je kleertjes met kortingen tot wel 50% kunt kopen. Woods.nl werkt met een kortingssysteem waarbij de klant 5% korting krijgt in de vorm van spaarpunten op niet afgeprijsde artikelen.

Woods.nl kinderkleding website screenshot

Betaalmethoden

Bij Woods.nl heb je de volgende methodes om te betalen: iDeal, Paypal, Master/Visa card, betaling vooruit en betaling onder rembours.

Verzending

Na ontvangst van betaling wordt je bestelling binnen 48 uur bezorgd. Postnl.nl berekent hiervoor € 3,95 en het pakket is te volgen via Track&Trace met een code die je per e-mail zult ontvangen.

Dus wanneer je op zoek bent naar trendy kinder merkkleding van zeer goede kwaliteit dan kun je prima op de uitgebreide en overzichtelijke site van Woods.nl terecht. Je vindt in deze webshop namelijk de allermooiste kleding voor je kleintje.