Piratenenprinsessen.nl verkoopt stoere en hippe babykleding, jongenskleding en meisjeskleding vanaf maat 50/56 tot en met 176. Piratenenprinsessen heeft een winkel gevestigd in Heemskerk sinds 2004 en een webshop sinds 2005. Tevens kun je ook terecht bij de webwinkel voor leuke cadeaus en accessoires.

Merken van Piratenenprinsessen.nl

Voor de juiste kinderkleding merken kun je terecht bij de internetshop van Piratenenprinsessen.nl. Zij verkopen merken zoals Fiorucci, O Chill, Noppies, Vingino, Name it, Mim-pi, Björn Borg, CKS en een diverse andere merken.

Website van Piratenenprinsessen.nl

De website laat zich gemakkelijk bedienen en alles is overzichtelijk weergegeven.
Het is mogelijk op de website van Piratenenprinsessen te zoeken op merk, baby kleding, meisjes kleding en natuurlijk jongens kleding.
De foto’s zijn scherp en voor een vergroting hoef je alleen maar met je muis over het kledingstuk te bewegen om een betere indruk te krijgen van de kleding. Kortom een prettig werkende website waar je alles snel en gemakkelijk kunt vinden.

Bezoek webwinkel Piratenenprinsessen.nl

Betaalmethodes

Piratenenprinsessen.nl werkt met Buckaroo Services die de betalingen afhandelt voor de webwinkel van Piratenenprinsessen.nl. Je kunt betalen met iDeal, Credit Card Master/ Visa Card en met een overboeking.

Bezorging

Een bedrag van € 1,95 wordt in rekening gebracht voor verzendingen tot 1 kg binnen Nederland. Als de betaling binnen is van de gemaakte bestelling dan wordt het pakketje direct verzonden tijdens werkdagen. Bestel je bij de webshop van Piratenenprinsessen.nl voor 15:00 uur dan wordt het pakketje de volgende dag geleverd.

Sparen bij Piratenenprinsessen.nl

Als je een account aanmaakt op de website van Piratenenprinsessen.nl kun je piraatjes sparen. Voor elke € 10,00 die je besteed in de webshop ontvang je 1 piraat. Bij 20 piraatjes ontvang je een kortingsbon van € 12,50. Je kunt geen piraatjes sparen bij het kopen van outlet, uitverkoop en afgeprijsde artikelen. De kortingsbon is pas zichtbaar in je account na 8 dagen na het verzenden van de laatste bestelling.

In het kort

Piratenenprinsessen.nl staat voor stoere en hippe kleding voor kinderen. Ze bieden een ruim aanbod aan kinderkleding merken en zorgen voor snelle levering van de kleertjes. Wij wensen je veel plezier met het winkelen op Piratenenprinsessen.nl

 

Bezoek nu onze webwinkel van Piratenenprinsessen.nl