Modevoorkids.nl verkoopt leuke babykleding, meisjeskleding en jongenskleding voor betaalbare prijzen. Ze hebben een breed merken aanbod zoals Chi Long, Ducky Beau, ME TOO, Kids Image, Hound, Blue Seven, Next Level, Vinrose, Isla Ibiza en Oxxy.
De kortingen in deze webwinkel kunnen oplopen tot wel 80%. Modevoorkids.nl heeft het webshop keurmerk en is dus een zeer veilige en betrouwbare kinderkleding webwinkel.

Website

De website van is strak vormgegeven en alles is gemakkelijk te vinden. Je kunt er zoeken op merk, maat categorie en prijs.

Bezoek webwinkel Modevoorkids.nl

Levering

De bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. De kosten hiervan zijn €3,95 en bestellingen boven de €65,00 worden gratis geleverd.

Retourneren

Na ontvangst van de bestelling heb je 7 dagen de tijd om een e-mail te sturen naar Modevoorkids.nl en de bestelling te retourneren. Belangrijk is dat alle labels er aan zitten en dat de kleding in de originele verpakking zit. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je moet wel zelf betalen voor de retourzending.

Betaalmethodes Modevoorkids.nl

Bij Modevoorkids.nl kun je betalen met iDeal, overschrijving, Afterpay en Master/Visa Card.

Tot slot

Modevoorkids.nl is een aantrekkelijke site voor koopjes jagers. De kortingen voor de kleertjes kunnen wel oplopen tot 80% en dan wordt dure kleding ineens wel betaalbaar voor iedereen. Ik zou zeggen neem een kijkje en sla je slag!

 

Bezoek nu onze webwinkel van Modevoorkids.nl

Bezoek webwinkel Modevoorkids.nl