Ko & Flo

Koflo.nl is opgericht in 1997 met trendy topmerken en is gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Op de website van Koflo.nl is een ruime collectie kleding te bewonderen. De kleding wordt zeer netjes en overzichtelijk weergegeven. Koflo.nl werkt service gericht en doet er alles aan om de klant tevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Collectie

Bij Koflo.nl vind je een groot aantal merken zoals Barts, Be a Diva, Bellaire, Bellerose, Bengh per Principesse, Blue Rebel, Bomba, Bora Bora, Catseye, Chat Mechant, Chochoula, CKS, Claesen’s, Flo, Frankie & Liberty, Geisha jeans, Havaianas, IKKS, Kidz-art, Koin jeans, Le Big, Moodstreet, Muy Malo, New Edition, NONO, Petrol Industries, Pick Your Present, Present Time, Protest, Puerl 19, Retour Jeans, Sofie Schnoor, Someone, Sorry 4 the mess, Stones and Bones, Supertrash, Tumble ‘n dry, Vingino, Zebra. Dit is slechts een greep uit de uitgebreide kinderkleding collectie. Er zijn natuurlijk nog vele andere verrassende trendy merken te vinden op de site van Koflo.nl .

Functioneren website Koflo.nl

De site van Koflo.nl  ziet er zeer goed uit. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven. De website kenmerkt zich door een trendy en mooie lay-out. De foto’s zijn scherp. Je kan op de website van Koflo.nl kleding zoeken op maat, merk en prijs. Een service die vele andere sites niet hebben is de mogelijkheid om te zoeken op kleur.

 

Betaalmethoden

Bij Koflo.nl heb je de volgende methodes om te betalen: iDeal, Paypal, Master/Visa card, betaling vooruit en betaling onder rembours.

Verzending

Na ontvangst van betaling wordt je bestelling binnen 48 uur bezorgd. Postnl.nl berekent hiervoor € 3,95 en het pakket is te volgen via Track&Trace met een code die je per e-mail zult ontvangen.

Dus wanneer je op zoek bent naar trendy kinder-merkkleding van zeer goede kwaliteit dan kun je prima op de uitgebreide en overzichtelijke site van Koflo.nl terecht. Je vindt in deze webshop namelijk de allermooiste kleding voor je kleintje.