De vlotte en qua vormgeving op de jeugdige doelgroep afgestemde webwinkel Kleertjes heeft een uitgebreid aanbod van moderne en trendy kinderkleding van bekende merken zoals Bess, Tommy Hilfiger, Supertrash, Didi, Cakewalk en Protest. Naast de kinderkledinglijnen van deze modeconcerns verkoopt de Kleertjes webshop ook het exclusieve Nederlandse kinderkledingmerk Vingino, wat gezien de toch al ruime keuze een extra pluspunt is van deze shop. Erg prettig is daarnaast de overzichtelijke layout en de gebruiksvriendelijkheid van de site, hier is duidelijk extra aandacht aan besteed.

screenshot Kleertjes website

Kleertjes webshop

Met kinderen in de groei wil kinderkleding kopen nog wel eens een prijzige aangelegenheid zijn. Je kunt natuurlijk in een reguliere winkel kinderkleding aanschaffen, maar dat kost naast geld ook nog eens extra tijd. En je hebt het zo ook al druk genoeg. De webshop is wat dat betreft een uitstekend alternatief voor standaard winkelen, aangezien je in het comfort van je eigen woning en ontspannen kunt kijken en kopen. Het hoogwaardige aanbod aan modieuze en toch praktische kleding maakt dat je in principe alles voor je koters via deze webwinkel kunt aanschaffen, van sportkleding en jeans tot rugtassen en schoenen. Alhoewel de producten van bekende merken zijn en daarmee van goede kwaliteit, zijn de prijzen erg vriendelijk. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties, wat het nog verleidelijker maakt om hier aankopen te doen. Zo wordt winkelen des te plezieriger.

Trendy

Aangezien de mensen achter de webshop continue de voelsprieten hebben uitstaan als het gaat om bekende kinderkledingmerken en vergelijkbare webwinkels, kun je als klant er op rekenen dat aanbod en informatie per definite up-to-date zijn en de mode ontwikkelingen scherp volgen. Als ouder hoef je dus niet bang te zijn dat het aanbod niet meer ‘fris’ genoeg is als je hier voor je kinderen kleding bestelt. Kleertjes.com is bij uitstek de shop waar je met een gerust hart naar toe kunt surfen om op de hoogte te blijven van wat er toe doet op het gebied van kindermode.

Zoals al eerder vermeld, voert de Kleertjes webshop het kwalitatief hoogstaande en stoere merk Vingino (www.vingino.com) in zijn assortiment. Sinds Vingino in 2001 werd opgericht, heeft dit merk in Nederland een behoorlijk marktaandeel verovert dankzij de modieuze en eigenzinnige collecties met een duidelijke eigen identiteit die ze sindsdien hebben ontwikkeld, een proces dat tot op de dag van vandaag onvermoeibaar doorgaat. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is daarbij een belangrijk instrument geweest voor het succes van Vingino. Terugkerende kenmerken van hun collecties zijn de vernieuwende wassingen, uitgewerkte modellen en aandachttrekkende details. Ook buiten de landsgrenzen wint Vingino aan populariteit; tot dusverre kunnen ouders in 11 Europese landen dit merk in de winkelrekken vinden als ze voor hun kinderen kleding gaan kopen. Wanneer je op de Kleertjes webshop bezig bent met kinderkleding kopen, kijk dan zeker bij het ruime Vingino assortiment op de site. Of je nou een peuter of oudere kids hebt, met Vingino weet je zeker dat ze goede en trendy kleren aanhebben.

Onderscheidingen

De op kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening gerichte aanpak heeft niet alleen de aandacht getrokken van modebewuste moeders, ook is de site meerdere keren in de prijzen gevallen. Zowel de Baby & Kids Webshop Award, Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2009 titel en de FD Gazellen Award 2010 pronken bescheiden doch onmiskenbaar op de de frontpage van de site. Dat deze webshop het certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren wekt dan ook geen verbazing. In deze winkel kinderkleding kopen is volgens de vele positieve commentaren van tevreden klanten in het gastenboek een positieve ervaring. Het afrekenen van je aankopen gaat probleemloos dankzij de ruime keuze aan actuele en vertrouwde betaalsystemen, zo kun je de online betaalmethode kiezen die je het best ligt.

webshop 5 sterrenConclusie
Kort samengevat is Kleertjes.com een kwalitatief uitmuntende webshop die wat betreft aanbod en klantenservice met kop en schouders boven de competitie uitsteekt. Hun motto is dat elke bestelling een feestje moet zijn, vandaar dat bestellingen zorgvuldig verpakt worden en er altijd een leuke verrassing wordt toegevoegd. Gezien de klantvriendelijkheid van deze webwinkel is het dan ook niet vreemd dat de site vele vaste klanten kent. Het is domweg dé plek om alles op het gebied van kindermode te vinden, dus je blijft gewoon terugkomen!

Ga naar de webshop van Kleertjes