href="https://www.kinderkledijonline.nl/link/kleertjes" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Ga direct naar Kleertjes.com
[hr]

Kleertjes.com is de grootste online kinderkleding webwinkel in merkkleding en schoenen voor kinderen van 0 (baby) tot 14 (puber) jaar. De webwinkel is continue geopend, 7 dagen per week 24 uur per dag. Het grote voordeel van deze webshop is de enorme collectie, de vele merken, de goede service, snelle en veilige levering en overzichtelijke site met daarbij de garantie van het Thuiswinkel Waarborg.

 

Awards

In 2007 heeft Kleertjes.com 3 awards gewonnen bij de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards. Op dit moment telt de webwinkel ruim 90.000 klanten die regelmatig kinderkleding bestellen.
In 2010 verstuurden ze meer dan 140.000 pakketten en hadden meer dan 120.000 leden in hun database. Dagelijks groeien zij met ongeveer 300 nieuwe klanten.

Kleertjes.com website screenshot

Kinderkleding Merken / Collecties

Kleertjes.com heeft de nieuwste, mooiste en meest uitgebreide collectie kinderkleding. Het kleding aanbod bestaat uit ruim 100 kinderkleding merken, waaronder de grote merken: Vingino, Barbara Farber, Mexx, Claesen’s, Jottum, Mim Pi, Tommy Hilfiger, Geox en Airforce. Naast de zeer scherpe kleding prijzen, een ruim aanbod en regelmatige aanvulling op het assortiment, ligt het succes van deze shop in kleding van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uitstekende service.

Functioneren website

De website van Kleertjes is zeer overzichtelijk en prettig in gebruik. De mogelijkheid om kleding op merk, maat of seizoen te zoeken is aanwezig. Het aanbod van kinderkleding is te verdelen in meisjes – en jongens kleding. Tevens beschikt Kleertjes.com over een klantenservice die zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.

De kinderkleding site geeft ook handige tips zoals wasvoorschriften en maattabellen. Je kan ook een kindprofiel aanmaken of een wensenlijstje voor verjaardagssuggesties.

Voor iedere € 25,- die je besteedt ontvang je een stempel op je online stempelkaart. Bij een volle stempelkaart ontvang je automatisch een waardebon van € 12,50 per e-mail. Deze bon kun je online verzilveren op de website en is onbeperkt geldig.

Naast nieuwe collecties biedt Kleertjes.com ook een zeer ruim aanbod in afgeprijsde collecties van voorgaande seizoenen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 60%.

Betaalmethoden

Kleertjes.com heeft de mogelijkheid om de kinderkleding op zeer veel verschillende manieren te betalen. De volgende betaalmethodes zijn te gebruiken:

  • iDeal
  • Betaling per acceptgiro
  • Creditcard
  • Home Pay
  • Bancontact/ Mister Cash
  • PayPal
  • Cadeau– of tegoedbon door Kleertjes.com

Bezoek nu de webwinkel van Kleertjes.com

Bezoek webwinkel Kleertjes.com
[hr]