href="https://www.kinderkledijonline.nl/link/kixxonline" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Ga direct naar Kixx Online
[hr]

Kixx Online verkoopt mooie babykleding, trendy kinderkleding en hippe kleding voor volwassenen. Zij hebben een ruim aanbod aan overjarige collecties en nieuwe collecties kleding voor kinderen. Er komen dagelijks nieuwe aanvullingen bij, en veel van de producten zijn uit voorraad leverbaar. Naast de webshop zijn ze ook in het bezit van een kinderwinkel in Alkmaar. Als je geregistreerd bent bij Kixx-online.nl spaar je automatisch Kixx Varkies waarmee je uiteindelijk cadeaubonnen spaart ter waarde van € 25,00. Ook wordt je dan op de hoogte gehouden van de laatste acties, ledenkortingen of persoonlijke korting per mail.

Merken

Kixx Online voert merken zoals: Diesel, IKKS, Noppies, Nono, P’tit Filou, Isla Ibiza, Name It, Bengh, Vingino, Retour, Replay, Miss NL, Bam Bam, Nolita, Rags, Lief!, Airforce, Japan Rags, Twin Set, Calvin Klein, Reef, Tom Tailor, CKS en nog veel meer leuke kinderkleding merken. Voor volwassenen hebben ze Tom Tailor Denim, Frieda&Freddies, Les Temps des Cerises en Diesel-55DSL.

Website

De website functioneert prima, je kunt er kiezen uit baby jongenskleding, baby meisjeskleding, jongenskleding, meisjeskleding, herenkleding, dameskleding, accessoires, speelgoed, ondergoed en merken. Als je klikt op een van deze termen komt er een uitgebreiderde zoekfunctie tevoorschijn om het zoeken naar een bepaald product nog makkelijker te maken.
De foto’s zijn scherp en te vergroten. Er is een product omschrijving en wasvoorschrift aanwezig op de site van Kixx Online.

Bezoek webwinkel Kixx Online

Betalen

Betalen in de webwinkel van Kixx-online.nl kan met: ideal, PayPal, Master/Visa Card, Mister Cash en met een overboeking.

Verzenden

De pakketjes van Kixx Online worden bezorgd door PostNL binnen 48 uur. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95. Er wordt € 15,95 gerekend aan verwerkingskosten voor betalingen onder rembours.

Retourneren

Je hebt bij Kixx Online 14 dagen de tijd om te retourneren. Handig is wel om eerst contact met de klantenservice van Kixx Online op te nemen. Daar zullen ze dan kijken of het artikel wat je nodig hebt nog op voorraad is. Het artikel wat niet goed was wordt alleen teruggenomen als het niet gedragen is en de kaartjes er nog aan zitten.

Waarom Kixx Online

Bij Kixx Online vind je een groot merken aanbod van kinderkleding. Naast kinderkleding verkopen zij ook speelgoed en verschillende accessoires. Deze leuke onlinewinkel is zeker de moeite waard een keer te bezoeken.

 

Bezoek nu onze webwinkel van Kixx Online

Bezoek webwinkel Kixx Online