href="https://www.kinderkledijonline.nl/link/kinderkleding" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Ga direct naar Kinderkleding.nl
[hr]

Kinderkleding.nl

Kinderkleding.nl is al 15 jaar actief in de kleding branche met name in kinderkleding. De kleding die zij verkopen is met name bestemd voor meisjes en jongens tussen de 4 en 14 jaar. De kindermode wordt professioneel op de site getoond en er is een goede en duidelijke omschrijving van alle merkkleding. Tevens toont Kinderkleding.nl steeds voor de laatste mode trends in de webwinkel. Als je een account aanmaakt op Kinderkleding.nl is het ook mogelijk je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hierin vind je de speciale acties, kortingsbonnen, aanbiedingen, nieuwe kinderkleding merken en collecties. De webshop heeft ook een fysieke winkel die is gevestigd in Moordrecht en heeft voldoende opslagruimte zodat een bestelling zo snel mogelijk geleverd kan worden.

De openingstijden van de winkel in Moordrecht zijn maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00. In de winkel van Kinderkleding.nl is het mogelijk om kleding te passen of de door u gemaakte bestelling op te halen. Kinderkleding.nl heeft een award gewonnen voor beste online webwinkel 2011 in de categorie babykleding & kinderkleding.

Verzending en retourbeleid

De bestelling van de kleding wordt binnen 1 werkdag verzonden. De verzending gaat via TNT Post en is te volgen via Track&Trace met een code die je wordt toegestuurd. Retourneren gaat via je eigen account op de website en moet gebeuren binnen 7 werkdagen na de verzending door Kinderkleding.nl. Zij bieden de mogelijkheid om je geld terug te storten. In tegenstelling tot vele andere webwinkels werken zij niet met te-goed-bonnen of verplicht omruilen.

Merken en collecties

De merken die aangeboden worden op Kinderkleding.nl zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Zij voeren namen zoals Vingino, Retour, Room Seven, Rags, Oil & Gas, Mi-issue, Mim Pi, Levi’s, Carbone, Bellerose en nog een aantal andere merken.

Kinderkleding.nl website screenshot

Functioneren van de Kinderkleding.nl website

De website van Kinderkleding.nl toont heel overzichtelijk. Er is de mogelijkheid te zoeken op jongens kleding, meisje kleding, maat en merken.

Betaalmethoden Kinderkleding.nl

Bij Kinderkleding.nl is het mogelijk te betalen met: iDeal, PayPal, Master/Visacard, American Express en vooruitbetaling.

Kortingen

De kortingen in de webwinkel van Kinderkleding.nl kunnen oplopen tot wel 75% korting. Als je op zoek bent naar mooie merkkleding voor een zeer betaalbare (outlet) prijs dan kun je bij Kinderkleding.nl naar hartenlust shoppen.

Bekijk de leukste kinderkleertjes in de hippe webwinkel van Kinderkleding.nl

Bezoek webwinkel Kinderkleding.nl