Bezoek de webshop van Jijwel.nl, wanneer je op zoek bent naar een inspirerende webwinkel die zich richt op moeders die stijlbewust kleding kopen voor hun kinderen. Bij het aanmaken van een profiel op de website van Jijwel.nl kun je op de hoogte gehouden worden van de laatste aanbiedingen of de nieuwste collecties. Handig is op de website van Jijwel.nl dat je een profiel kunt aanmaken van je kind om in een keer te kunnen zien welke kleding jou kind past.

Merken

Jijwel.nl heeft een ruim aanbod aan kinderkleding in haar webwinkel. Het is trendy kleding voor kinderen van goede kwaliteit. Jijwel.nl voert merken zoals Jo van Kleef, Design Heroes, Litte Feed, Falke, Weekend a la Mer, Molo Kids, Moodstreet, Bampidano en natuurlijk nog veel meer andere kinderkleding merken.

Website van Jijwel.nl

Jijwel.nl heeft een duidelijke website en alles is gemakkelijk te vinden. Er is de mogelijkheid te zoeken op style, kleur, maat, leeftijd, merk en prijs. De foto’s op de site van Jijwel.nl zijn duidelijk. Als je het product nog beter wilt bekijken scroll dan over de foto van het gekozen kledingstuk.

Bezoek webwinkel Jijwel.nl

Betalen bij Jijwel.nl

In de webshop van Jijwel.nl kan je betalen met iDeal,PayPal, Master/visa Card en After Pay.

Verzenden & Retourneren

Leuk om te weten is dat je bij Jijwel.nl geen verzendkosten betaald. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. De verzendtijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen en bestel je voor 15.00 uur dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verstuurd. TNT bezorgt het pakket dat te volgen is met Track&Trace. Om het pakketje te kunnen volgen krijg je een mailtje van Jijwel.nl met een Track&Trace nummer.
Niet tevreden, dan kan je de bestelling binnen 7 dagen gratis ruilen of retourneren in de originele verpakking. Zorg wel dat de kleding niet is gedragen, gewassen is en de artikelkaartjes er nog aan zitten.

Sparen bij Jijwel.nl

Voor elke euro die je besteed in de webshop van Jijwel.nl ontvang je 1 spaarpunt.
De waarde van 1 spaarpunt is 2,5 cent. Op afgeprijsde artikelen krijg je geen spaarpunten. Wel kun je afgeprijsde artikelen betalen met je spaarpunten.

Tot slot

Jijwel.nl is een super leuke webwinkel met mooie kleding voor baby’s, jongens en meisjes. Momenteel houden ze een uitverkoop van de zomer collectie 2011 met kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%. Dat is toch wel een bezoekje waard van deze site!

 

Bezoek nu onze webwinkel van Jijwel.nl

Bezoek webwinkel Jijwel.nl