Bij Ikenmijnkind.nl kun je babykleding,baby artikelen, kinderkleding en kinderwagens kopen. Er zijn veel kleertjes te koop met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80%. Er is natuurlijk ook gedacht aan de zwangere vrouw die kan namelijk ook terecht bij Ikenmijnkind.nl voor haar positie en zwangerschap kleding.

Merken

Ikenmijnkind.nl verkoopt merken zoals: Anita, Chi Long, Dirkje, DKJ, Dr Brown, Name It, Mama Licious, Jippie, Lodger, NoNo, Tiny Love, Quinny, Easy Walker, Avent, Dushi, Philips en nog een aantal andere merken.

Website

De website van Ikenmijnkind.nl is matig. Je kan er namelijk niet gelijk
zoeken op maat, kleur, prijs enz. Wil je dat wel dan kan je links op de pagina klikken op uitgebreid zoeken. Daar vind je zoekcriteria en kun je zoeken op merk, maat, prijs en verschillende categorieen. Verder functioneert de website van Ikenmijnkind.nl goed en ze hebben duidelijke foto’s.

Bezoek webwinkel IkenmijnKind.nl

Betalen

Bij Ikenmijnkind.nl kan je natuurlijk op verschillende manieren betalen. Je hebt er de mogelijkheid te betalen met PayPal, iDeal, Master/Visa Card en met een bank/giro overschrijving.

Verzenden

Het pakketje wordt bezorgt door PostNL en de kosten bedragen € 3,95. Bestellingen boven de € 65,00 worden gratis bezorgd. Voor orders onder de &euro 15,00 worden € 5,95 aan verzendkosten berekend. De verzendkosten voor Europese landen bedragen € 20,00.

Retourneren

Retourneren bij Ikenmijnkind.nl gaat via de mail. Je stuurt ze een mailtje en zij zullen u ruil of retourformulier toesturen. Het artikel wat niet goed is stuur je samen met het ingevulde formulier terug naar het adres van Ikenmijnkind.nl Tevens kun je ook het retourformulier downloaden op de site van Ikenmijnkind.nl en zelf uitprinten. Artikelen die meer dan 50% korting hebben kunnen niet worden geruild. Zorg dat de kleding niet gedragen of gewassen is en alle labes en kaartjes er nog aan zitten.

Waarom Ik en mijn Kind

Ikenmijnkind.nl heeft leuke aanbiedingen in zijn webwinkel.
Er zijn verschillende producten te koop zoals kinderwagens, babyartikelen, babykleding, jongenskleding, meisjeskleding en positie/zwangerschap kleding.
Bekijk de website van Ikenmijnkind.nl en zie wat er allemaal te koop is met leuke kortingen die op kunnen lopen tot wel 80%. Veel plezier met het shoppen voor jezelf of voor je kleine bij Ikenmijnkind.nl.

 

Bezoek nu onze webwinkel van Ikenmijnkind.nl

Bezoek webwinkel Ikenmijnkind.nl