Dreumes01

Bij Dreumes01 kun je terecht voor hele leuke baby kleertjes, jongens – en meisjes kleding. De maten zijn onderverdeeld in de baby maten 56-74, de peuter maten 80-98, de kleuter maten 104-122, kids maten 128-146 en tenslotte de youth maten 152-170.

Welke merken?

Dreumes01 verkoopt mooie en exclusieve kinderkleding merken, zoals: Claesen’s, Schiesser, TATA, The Dutch Design Bakery, Reset, Rubber Duck, LVIS, MOLO, De Kunstboer, i-Dare en Another World. Deze winter zullen er nog een groot aantal nieuwe kinderkleding merken aan de collectie van Dreumes01 worden toegevoegd.

Website

De website van Dreumes01.com ziet er stoer uit. De foto’s zijn haarscherp en het menu laat zich gemakkelijk bedienen. Je kunt op de website zoeken op jongen of meisje, op maat, merk en type.

Bezoek webwinkel Dreumes01.com

Betaalmethodes

Je kunt bij Dreumes01.com betalen met iDeal, Visa/Master creditcard of kiezen voor overboeking. Er worden geen extra kosten berekend voor deze diensten.

Klantenservice, verzenden en retourneren

De klantenservice van Dreumes01 streeft naar 100% tevredenheid van de klant. Voor vragen kun je terecht bij info ~at~ dreumes01.nl of bellen met +31 610 382 800.

Postpakketjes worden bezorgd door PostNL wanneer de betaling is ontvangen. Er wordt geprobeerd de bestelling binnen 2 dagen te verzenden. De kosten hiervan binnen Nederland bedragen euro; 1,95. Bij levering per pakketpost is het pakketje te traceren. Je krijgt dan een mailtje met daarin het Track&Trace nummer, zodat je het pakketje kunt volgen.

Retourneren moet binnen 7 dagen na ontvangst. De gekozen artikelen moeten ongedragen zijn, de kaartjes of labels moeten er nog aan zitten en in de plastic verpakking (indien aanwezig bij ontvangst). Belangrijk is om eerst even een mailtje te sturen naar Dreumes01 met de precieze reden. Je kunt ook bij je retour pakketje een handgeschreven briefje doen met daarop de rede van retour, bestelnummer, naam en rekeningnummer. De kosten van retourneren zijn voor de koper. Bij artikelen met een korting vanaf 40% wordt er geen geld teruggestort op je rekening maar krijg je een tegoedbon.

Waarom Dreumes01

Bij Dreumes01.com koop je kleertjes van goede kwaliteit en pasvorm van de bekende kinderkleding merken. De webwinkel van Dreumes01.com heeft genoeg te bieden en voor ieder wat wils. Neem even een kijkje bij Dreumes01.com en zie wat er allemaal te koop is voor je kleine of grote dreumes!

 

Bezoek nu onze webwinkel van Dreumes01

Bezoek webwinkel Dreumes01