href="https://www.kinderkledijonline.nl/link/c_en_a" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Ga direct naar C&A
[hr]

Sinds half februari 2012 heeft C&A de deuren van haar online webshop geopend. De C&A shop biedt zeer betaalbare kleding van redelijk goede kwaliteit voor het hele gezin.

Over C&A

C&A behoort tot een van de grootste kleding winkels in Europa. De kledingwinkel opende voor het eerst haar deuren in 1841. In Nederland zijn er ongeveer 130 fysieke filialen en is te vinden in 19 andere Europese landen met ongeveer 1.500 filialen.

Collecties

C&A brengt 4 collecties per jaar. Een aantal keer per jaar is er ook betaalbare exclusieve kleding te koop voor heren en dames van de Nederlandse ontwerper Frans Molenaar.

Website

De website werkt zeer prettig. De shop is overzichtelijk met een makkelijke duidelijke navigatie. De meisjes en jongens kleding is ingedeeld op maat. De afbeeldingen zijn zeer scherp en kunnen worden uitvergroot. Er kan makkelijk worden gezocht op kleur, patroon en maat. Ook wordt er direct informatie getoond over de gebruikte materialen, beschrijving van de kleding en worden er bijpassende artikelen getoond. Kortom een prettig werkende website waar je alles makkelijk kunt vinden en bestellen.

Verzenden en Retourneren

C&A berekent €3,95 verzendkosten voor een zending. Retourneren is kosteloos binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden. Al deze informatie is ook te vinden op de website in de algemene voorwaarden.

Betaalmogelijkheden

In de webshop kun je betalen met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en American Express. Het minimum bedrag van een bestelling is €25,-.

Waarom kopen bij C&A?

Je vindt hier modieuze kleding die heel erg goedkoop is. De webshop biedt een redelijk groot assortiment kinderkleding en een hoop leuke accessoires zoals tassen, riemen, hoeden, sjaals, brillen en nog veel meer hebbedingetjes. De prijs/kwaliteits verhouding is heel groot, dus de webshop van C&A is zeker het browsen waard.

Bezoek nu onze webwinkel van C&A

Bezoek de C&A webwinkel