BO Lifestyle

Bolifestyle.nl is een webshop voor trendy positiekleding, babykleding en kinderkleding. BO Lifestyle is onderverdeeld in vijf verschillende webshops: BO Baby, BO Kids, BO Mama, Oh Zo en BO Kado. Onder BO baby zijn de leukste en hipste babykleertjes te koop. Bij BO Kids kun je terecht voor mooie, stoere en trendy kinderkleding. Onder BO Mama valt positiekleding en zwangerschapskleding van verschillende bekende merken. Bij OH Zo is informatie te vinden rondom zwangerschap en bij BO Kado vind je de leukste kraamkadootjes.

Merken

Bij BO Lifestyle zijn merken te vinden zoals Noppies, Name It, Esprit, Lief!, Mim-Pi, Retour, Z8, Salty Dog, Cottonbaby en nog een aantal andere kinderkleding merken. Het is kleding van goede kwaliteit en met een heerlijke pasvorm.

Website

Op de website van Bolifestyle.nl is alles gemakkelijk te vinden. Je hebt er de mogelijkheid te zoeken op merk, kleur, maat, jongenskleding en meisjeskleding. De foto’s van de kleding zijn scherp en je kan de foto vergroten door dubbel te klikken. Ook is er een omschrijving aanwezig van het gekozen product.

Bezoek webwinkel BO Lifestyle

Betaalmethodes

Je kan in de webwinkel van BO Lifestyle betalen met iDeal, overschrijving en onder rembours. Bij rembours zijn de kosten die gemaakt worden voor de koper. Of betaal met de BO Kadobon die te bestellen is op de website van Bolifestyle.nl.

Verzending

Nadat je de bestelling hebt betaald bij BO Lifestyle wordt het pakketje binnen 48 uur geleverd. Bestellingen in het weekend worden op woensdag geleverd. Met actieperiodes is het wat drukker met de bestellingen en kan de levertijd uitlopen tot maximaal 72 uur. De kosten voor het verzenden van een pakket bedragen € 4,95. Bij besteding van meer dan € 75,00 worden geen verzendkosten berekend. Voor € 2,00 meerprijs is het mogelijk het pakketje te laten verpakken in kadopapier.

Retourneren

Je kan je bestelling retourneren binnen 7 dagen met het originele aankoopbewijs erbij. Zonder aankoopbewijs is het niet mogelijk te retourneren. Stuur op korte termijn een e-mail naar BO Lifestyle als je niet tevreden bent over het gekozen product. Belangrijk is dat het product ongebruikt is, en labels en stickers moeten er nog aan zitten. De kosten die gemaakt worden voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Waarom BO Lifestyle

BO Lifestyle is een leuke winkel met veel verschillende producten. Je kan er babykleding, kinderkleding, positie en zwangerschapskleding kopen. Als je op zoek bent naar leuke, hippe en trendy kleding, breng dan een bezoekje aan de site Bolifestyle.nl en zie wat er allemaal te koop is.
Veel plezier met shoppen!

 

Bezoek nu onze webwinkel van BO Lifestyle

Bezoek webwinkel BO Lifestyle