In onderstaande webshops kun je kinderkleding van Bengh per principesse kopen. Een groot aantal kinderwinkels worden door KinderkledijOnline bekeken op prijs, lay-out, collectie, winkelgemak, service en betaalmogelijheden. Dit resulteert vervolgens in de:

Beste webshops om Bengh per principesse kinderkleding te kopen

 

[price_table columns=”3″] [price_column title=”Zyzou.nl” color=”pink” ]
 • zyzou.nl
 • [xrrgroup][xrr label=”Werking website” rating=”4/5″ display_as=stars_____percentage group=”s1″][xrr label=”Prijsstelling” rating=”3.75/5″ display_as=stars_____percentage group=”s1″] [xrr label=”Collectie” rating=”3.75/5″ display_as=stars_____percentage group=”s1″] [/xrrgroup]
 • Retour: 7 werkdagen
  zelf frankeren
 • Levertijd: 24 – 48 uur
 • Bezorgkosten: € 3,95
 • Bezoek Website
[/price_column] [price_column featured=”true” title=”Kinderkleding.nl” color=”orange”]
 • kinderkleding.nl
 • [xrrgroup][xrr label=”Werking website” rating=”3.75/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″][xrr label=”Prijsstelling” rating=”4/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″] [xrr label=”Collectie” rating=”4/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″] [/xrrgroup]
 • Retour: 7 werkdagen
  zelf frankeren
 • Levertijd: 24 uur
 • Bezorgkosten: € 3,50
 • Bezoek Website
[/price_column] [price_column title=”mooiemerken.nl” color=”red”]
 • mooiemerken.nl
 • [xrrgroup][xrr label=”Werking website” rating=”4/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″][xrr label=”Prijsstelling” rating=”4/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″] [xrr label=”Collectie” rating=”4.5/5″ display_as=stars_____percentage group=”s5″] [/xrrgroup]
 • Retour: 7 werkdagen
  zelf frankeren
 • Levertijd: 24 uur
 • Bezorgkosten: € 3,50
 • Bezoek Website
[/price_column] [/price_table]

 

Het Bengh per principesse merk

Bengh per principesse is een eigentijds merk en is zeer populair onder meisjes. De meisjeskleding heeft een prachtige uitstraling en is zowel stoer als schattig. De kleding staat voor top kwaliteit met een zeer mooie afwerking van de materialen. Originele diverse design prints, tops tot in de detail uitgewerkt, kortom een merk met een geweldige uitstraling.

Het meisjesmerk komt uit Nederland en is opgericht in 1999. Het is een hoogwaardig kwalitatief kledingmerk wat zich richt op kleine dametjes. Bengh heeft een herkenbare stijl die hip en romantisch is met klasse. De collectie bestaat uit tricots, tops, shirts, rokjes, jurkjes, badkleding, ondergoed en natuurlijk broeken.
Het merk is een topper op de Nederlandse kinderkleding markt en is al een aantal jaren het meisjesmerk van Nederland. Bengh per principesse is het premium merk voor eigenwijze dametjes die weten wat ze willen. Het meisjesmerk heeft vele kanten zoals hip, stoer, romantisch, vrolijk, schattig maar met klasse. Bengh per principesse is in kinderwinkels te koop door heel Europa zelfs tot in Azië, Nieuw Zeeland en het Midden Oosten.

bengh per principesse shirt

Kinderkleding voor meisjes & baby’s

Maak je klaar voor de meest schattige, meisje-meisje collectie van Nederland: Bengh. Dit merk legt zich toe op het ontwerpen van mooie, stijlvolle maar vooral tot meisjes aansprekende kinderkleding. Onder meisjes zelf is Bengh ook echt de nr. 1 van Nederland. En dat is niet zo gek: de vrolijke, felle kleuren en de jurkjes, rokjes en broekjes met ruches en de vrolijk bedrukte tops spreken ieder kind – en menig volwassene – zeer tot de verbeelding. Bengh kinderkleding maakt gebruik van stoffen zoals katoen, tricot en jersey. Hierdoor zit de kleding extra comfortabel en beweegt het mee tijdens het spelen, rennen en dansen.

Prints & dessins

Een ander geheim voor de populariteit van de baby- en kinderkleding van Bengh is het gebruik van gekke, schattige, stripachtige dessins of foto’s waar ieder meisje direct voor valt. En iedere ouder of grootouder ook. Daarnaast maakt Bengh gebruik van verschillende stoffen en patronen, zoals ruitjes, stipjes en streepjes. Maar ook bloemetjes en lieve teksten worden veelvuldig gebruikt. Alle prints en dessins zijn verfijnd en niet overdadig, waardoor ieder kledingstuk naar liefelijk ook stijlvol is.
Ook zijn alle kledingstukken goed te combineren met andere merken en kleding. Zo kan een grappig T-shirt goed gecombineerd worden met jeans, maar ook met een legging en een rokje. Naast kleding bevat de lijn ook veel accessoires, zoals riempjes en de kenmerkende Bengh sjaal. Ook vind je (winter)jassen en zwemkleding terug in de collectie.

Goede pasvorm

Kinderkleding online kopen kan soms lastig zijn als je niet goed weet of de maat overeenkomt met kleding uit de winkel. Gelukkig heeft Bengh een normale pasvorm. De kleding valt normaal en de pasvorm is zeer goed. De maten lopen vanaf maat 86 tot en met maat 176. Je kunt dus gerust de maat bestellen die je kind heeft. Dankzij de lichtrekkende stoffen zit alles perfect en kan je prinsesje op haar mooist op stap.

Kortingscodes

KinderkledijOnline.nl toont op haar website alleen werkende kortingscodes en kan alleen kortingscodes tonen wanneer deze daadwerkelijk beschikbaar zijn. Dit is tegenstelling tot de vele kortingscode websites die regelmatig geen codes beschikbaar hebben maar je gewoon weer terug sturen naar de webwinkel waar je vandaan kwam. Op dit moment zijn er in de bovenstaande webwinkels helaas geen bruikbare kortingscodes beschikbaar! Ga je voor je dochtertje nieuwe kleding kopen, bezoek dan regelmatig de pagina van Kinderkledijonline.nl waar alle kortingscodes en acties worden getoond voor de laatste kortings- en actiecodes.

De Top-3 scheelt u in ieder geval een hoop uitzoekwerk en tijd waar u Bengh per principesse kleding kunt bestellen.
Veel plezier met de kleertjes van Bengh!

 

Bengh per principesse site screenshot

 

Bezoek nu de beste Bengh per principesse webwinkel

Bezoek deze webwinkels voor Bengh per principesse kinderkleding